Kuka on Sanna Kilpeläinen?

Koulutettu itsetuntemusohjaaja sekä koulutettu ammattijärjestäjä

Olen rovaniemeläinen perheenäiti, itsetuntemusohjaaja ja ammattijärjestäjä.

Innostukseni tavaran karsintaan sai alkunsa vuonna 2016, kun arki tuntui merkillisen työläältä ja koti kaipasi väljyyttä, selkeyttä ja sujuvuutta. Matka kohti selkeää kotia on ollut huikea, nykyään rakastan vilpittömästi kotiani ja sitä, kuinka helppoa ja sujuvaa perheemme arki on. Vähemmän stressattavaa, häiriötekijöitä, ja metatöitä. Matkan aikana kehittelin oman metodin kodinjärjestelyyn ja vuonna 2017 aloin tarjota apuani myös muille. 

Siksi olen tässä nyt, valmiina auttamaan sinua saamaan unelmiesi kodin! Tavoitteeni on yhdistää kodeissa kauneus ja käytännöllisyys. Halutessasi tarjoan myös sisustusapua järjestelyprojektin ohessa.

FB_IMG_1540333369836.jpg

Valmistuin Enneagrammi-itsetuntemusohjaajaksi vuonna 2015. Kiinnostukseni itsetuntemukseen lähti avioliittoni alkuvaiheilla, kun syvästä rakkaudestamme huolimatta emme mieheni kanssa aina ymmärtäneet toisiamme. Kurssi avasi hauskalla ja humoristisella tavalla silmämme toistemme erilaisesta suhtautumisesta maailmaan, ihmisiin ja tilanteisiin.

Siitä alkoi ihana ymmärryksen tie sekä itseäni, että myös toisia kohtaan. Enneagrammin avulla löysin vahvuuksiani ja olen saanut toteuttaa itseäni sen myötä aivan uudella tavalla,

Tätä samaa vapautumisen, ilon ja itsensä löytämisen sanomaa haluan jakaa myös eteenpäin.